Home > Visual Studio > Localhost Not Working In Chrome

Localhost Not Working In Chrome

Contents

There's no need to change when you go online. If it still fails, please check the "Application" eventlog to determine the exact cause of worker process AV, and post it here. With that in mind, here is what it takes to get the convinient F5 Debugging working on Vista: ******************************************************************NOTE: Be sure to get the Visual Studio 2005 SP1 updateif you are Texas, USA speed ticket as a European citizen, already left the country Are we in a low CO2 period, compared to the last 590 million years? http://protectfileapps.com/visual-studio/visual-studio-intellisense-not-working-2015.html

I think following information might be useful to you. Thanks for posting this. Does creating a new Project work? 2. Thank You.

Localhost Not Working In Chrome

Follow these steps:- 1. I have a problem with getting "myfile.json" file from client. Thanks for your expertise! Reply Mike Volodarsky January 8, 2007 at 11:28 am There shouldn't be any issues using WFETCH on IIS5.1.

Now after i copied the webdev.webserver from my second machine all is working fine again. If yes, did you try creating a new project on your http://localhost/AppName?? Please see Help for assistance.", and "Debugging failed because integrated Windows authentication is not enabled. Localhost Doesn't Work On Chrome For more detailed information about this built-in web server, please refer to: Web Servers in Visual Web Developer http://msdn.microsoft.com/en-us/library/58wxa9w5(VS.80).aspx Also, you can check the following article to see if it helps

Thanks, Mike Reply Mike Volodarsky June 17, 2007 at 8:46 am Praveen, Can you examine your Windows "Application" event log to see the reason why your worker process is crashing? and now you can accesss your application from any browser by simply typing for the above example as http://localhost:1036/website1 Note: Here instead of localhost you can use your computer fullname. (or) As I said before, I am really stuck and pulling hair out of my head :( ... –royu Jun 10 '11 at 7:57 1 I took a backup and those http://stackoverflow.com/questions/6294411/unable-to-start-program-http-localhost-default-aspx-vs2010 IIS has a lot more options and is more robust for application hosting (understandably since that is its whole purpose) whereas the little web service that starts in the default configuration

This worked fine in 2003 because it relied on IIS to host my developing web application. Chrome Localhost Err_connection_refused Reply imRahulSoni says: July 25, 2007 at 11:54 am Hi Ganga, Honestly speaking, I haven't seen this error before. Right-click on your project node and navigate to "Property Pages". The service is unavailable." Even http://localhost fails with this error.

Visual Studio Localhost Refused To Connect

Thank you for your patience so far, and I hope that this resolves your problems. Are you an Admin on your box? 3. Localhost Not Working In Chrome Update Since that hasn't worked - you can try emptying the Temporary ASP.Net files folder. Chrome Localhost Connection Refused Reply Anonymous August 15, 2008 at 5:09 pm Hi Mike, I am using Vista Home Premium.

Nov 05, 2010 08:13 AM|vibin|LINK I am Glad. have a peek at these guys Easiest first is to do an iisreset. Thanks a lot for posting it. Reply Anonymous May 3, 2007 at 4:17 pm I also have the same problem as many that I'm running Vista Home Premium and everything works fine apart from the debugging. Err_connection_refused Localhost Iis

  • I guess my ASP.NET is not installed properly.
  • I have started getting the message: Unable to start debugging on the web server.
  • Happy debugging.

I then ran IPCONFIG on that box and my own. And I believe that it is not a bug. appreciate your help. check over here Reply Anonymous March 19, 2007 at 12:36 pm Well, this looks like great info and seems to have helped lots of people but I guess my PC is more screwed up

Thanks & Regards Dilip Kumar S. Localhost Refused To Connect. Visual Studio 2015 The unfortunate fact is, there is a bug in ASP.NET Integrated mode (the default ASP.NET mode for IIS7) that prevents authentication from taking place correctly for the debug auto-attach feature. On Mac/Apple: Chrome uses system preferences for localhost exclusion: Go to System Preferences -> Network -> advanced -> Proxy settings add 'localhost' at the bottom where it says: 'ignore proxy settings

Since it is in the framework's folder, dont' think that it came with dotnet framework file "dotnetfx20.exe".

Reply Alex says: March 9, 2008 at 10:26 am rahulso's brilliant suggestion of checking the pID in netstat and killing the process in the Task Manager solved my problem. Hopefully this workaround helps most people in the meantime. VS2010 error3VS2010 - Unable to view variable value when debugging17visual studio 2010 unable to start program .dll2visual studio debug error unable to start program no more files0VS2010: program running in IDE Localhost Refused To Connect Iis Express I suspect it has do with VS reloading its execution profile, and also probably something to do with permissions (since I cannot run as admin).

Also, find out if creating a project with FileSystem works or not. The data is the error." As you suggested a couple of posts ago, I checked that the path to the debugassistant.dll file in the inetsrv folder existed and, as it didn't, You can check in the "configuration" section of the InetMgr plugin for your application. http://protectfileapps.com/visual-studio/visual-studio-2008-wpf-designer-not-working.html Problem is, I'm doing URL Rewriting in a custom HTTP module.

cheers Reply Mike Volodarsky June 8, 2007 at 10:15 am Dwight, Are you referring to missing the "Authentication" icon in the IIS7 Admin tool, or missing the "Security" tab in the There are two types of web projects in .NET, Websites and Web Applications. i am using network drive. Debug away!

The website application should run as http://localhost:4265/GridViewImage/ShowImage.aspx But it goes on to search http://www.localhost.com:4265/GridViewImage/ShowImage.aspx Am i told to belive this is a IIS problem. I have a "Local Area Connection 2" on the Microsoft Loopback adapter setup so I can have several VPCs talk to each other. Reply Anonymous August 20, 2008 at 7:47 am Hi Mike Well I tried all the options specified in this page but none of them worked for me. thanks again Reply Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published.

First you can go to your browser settings-> Change proxy Settings-> Connection-> Lan Setting and just check bypass proxy for local addresses. Give me the exact error message which you are facing. btw ..the script editor for IE8....developer tools looks good but dosen't let you ..edit java script! Right-click on your project node and navigate to "Properties".

The problematic app works fine on IIS6 machines. to worker process in IDE i can't find either aspnet_wp.exe or w3wp.exe (enabled both check boxes below). IPv6 is a new IP address protocol that basically gives us more addresses than IPv4. Reply Anonymous April 4, 2008 at 12:23 pm I've blogged quite a bit about using Visual Studio to develop and debug IIS 7.0 applications in the past.

A lot of companies will have you map your site to [Internet Information Services][IIS] which is a proper web server that comes with Windows. After installing the hotfix still no action and debugging. But still the error seems to prevail.