Home > No Sound > No Sound In Internet Explorer 11

No Sound In Internet Explorer 11

Contents

I even deleted McAffee to see if that worked. Some has been set to exclusively deny. If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started. Macromedia Flash Player 7.0+ plug-in 2. Check This Out

Took like ten seconds & everything was working again. I have tried Youtube, MSN, FilmOn, Facebook (Games and Videos), Game sites, SoundCloud, and there is no sound. again... paras Here's the solution to your problem: Copy this text into notepad (starting with Windows Registry Editor Version 5.00) and save it to your desktop using the name "missing.reg": Windows Registry http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_vista-pictures/no-sound-from-internet-explorer-sound-from-media/0a93e2b8-dd41-46c9-9173-80eeb1e3b308

No Sound In Internet Explorer 11

Thank you for helping us maintain CNET's great community. Track this discussion and email me when there are updates If you're asking for technical help, please be sure to include all your system info, including operating system, model number, and Take Care & good luck! Delete the following folders: C:Documents and Settings%UserName%Application DataAdobeFlash Player C:Documents and Settings%UserName%Application DataMacromediaFlash Player 2.

Staff Online Now PeteC Donate WindowsBBS Forums > Internet & Networking > General Internet > Style Default Contact Us Help Home Top RSS Terms and Rules Forum software by XenForo™ ©2010-2016 dave flash wont allow me to check the box either and slider doesn't save either. Everything OK now Thanks for your help hralphbuk hralphbuk, Sep 13, 2003 #9 joe2cool Joined: Feb 7, 2002 Messages: 5,992 hralphbuk.........CoOl !! No Sound On Internet Explorer Windows 7 http://www.eightforums.com/ http://windows.microsoft.com/en-us/windows/support Considering that both Firefox and IE are affected, and then you find that Chrome doesn't work either, my 'gut' tells me that the problem is with the operating system

Then I installed a new web cam & combo mike and nothing would work. Internet Explorer 11 No Sound Windows 7 The sound problem is completely limited to the browsers; when I open the exact same videos through the program Veoh TV, (from Yahoo, Google and Veoh), or internet videos through Realplayer, codec pack, uninstall and reinstall flash etc, etc. Are you using external amplified speakers?

Close the control center, go back to Sounds and Audio Devices and click the Volume tab. Your Browser Doesn't Support Changing The Volume msn messenger Audio not working MSN messenger not working with clients of G solved Best computer parts for watching videos/movies, and working with music (listening/streaming)? Both are ADSL when on web. Uninstalling and reinstalling Flash Player 11.0.1.152 didn't fix it.

  1. Kris I had no sound on YouTube for two days…..it drove me nuts!!!!
  2. http://www.eightforums.com/ http://windows.microsoft.com/en-us/windows/support EmilyBoyce Posted 9/10/14, 2:45 AM Question owner Thanks!
  3. Pingback: Sound ausgabe und Videoprobleme mit dem FF - SETI.Germany Forum()
  4. Pingback: Geen geluid bij bekijken van videoclips - Pagina 4() Hari I had same problem with IE 7.
  5. I downloaded all of the requirements….to no avail…..still no sound.
  6. If so may need turning down or completely off !

Internet Explorer 11 No Sound Windows 7

Tim Worked fine for me, thanks. My Internet download speed is 50 Mbps. No Sound In Internet Explorer 11 On the Audio tab, set "Default Music Synthesizer" to "General MIDI". No Sound In Youtube Internet Explorer 11 Ensure that all other options are unselected, or else there may be unforeseen sequences including unable to boot your computer.

I can't thank you enough!!! his comment is here After some research, I found that this solution worked. Milk1901 View Public Profile Send a private message to Milk1901 Find all posts by Milk1901 Page 1 of 2 1 2 > « Previous Thread | Next Thread » Thread Tools i am thinking because the solution mentioned is for vista and not for xp which i am having. No Sound In Internet Explorer 10

If you are using a 64-bit version of Windows, then the file should be present in the C:WindowsSysWOW64 folder. # If you are also having sound problems with other applications, then Both the IE (ActiveX) version and the FireFox/etc. My settings were already set correctly for Storage, but I found deleting the sites from “Website Storage Settings” fixed it for me. THIS WORKS!! http://protectfileapps.com/no-sound/no-sound-on-wii.html Use this command to empty your temporary files folder: Start -> Run -> RMDIR /S /Q "%TEMP%" # Install the latest version of the Flash plugin.

TonyT, #3 2015/02/09 bmartin Well-Known Member Thread Starter Joined: 2004/02/19 Messages: 201 Likes Received: 0 Trophy Points: 231 Computer Experience: Never Enough Tony T and Evan. Msn Video No Sound It will be very ussefull for lot people. Just downloaded flash 10, shockwave 11, still no joy Peter forgot to mention, already checked registry entries, they are all present and correct samppa I found a fix for this that

Tech Journey Follow @TechJourneyNet Subscribe to Blog via Email Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

No, create an account now. After trying to fix this for 4 days it finally worked. Thank you for all your help SaoirseMC View Public Profile Send a private message to SaoirseMC Find all posts by SaoirseMC #6 07-10-2007, 09:21 PM Satori23 Offline Registered User No Sound On Google Chrome I've been working on this for a month.

Stay logged in Digital Point Home Forums > Search Engines > Bing > Your Ad HereMediaVenusMacBook Giveaway Log in to view your Analytics, AdSense & PayPal stats Home Forums Search Forums Visit a web page with a Flash video embedded on the page. again... navigate here I feel like the deaf whose recently been touched by the hands of Jesus, himself, and received hearing!!!

also if anybody knows the solution in a XP along these line please do post it. David Kenyon go to Control Panel Sound then move the green check mark from the bottom (Speakers USB….) up to Speaker Real Tek…by clicking it and then clicking Set Default. However, the audio is lost and no sound is heard when the Flash video is played on another third party or external sites or blogs that embedded these YouTube and other Dom I had this problem (no sound) with a new pc I was preparing, turns out I plugged the sound in the wrong sound slot in the motherboard.

I've tried new drivers for webcam, sound card, pci boards etc. Support Forum This thread was archived. The fix all part was greyed out... *I decided to try a system restore on a date before I lost my sound, wouldn't work. Please start a New Thread if you're having a similar issue.View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Bingo! Style Default Style Contact Us Help Home Top RSS Terms and Rules Copyright © TechGuy, Inc. Rank Checker Cookie Search Site Search Engine Marketplace Sites Domains Plugins/Add-ons Scripts Templates/Styles Graphic Designs eBooks Articles Advertising Buy Ad Space Sell Ad Space On Your Sites Advertise on digitalpoint.com Members Roll back with system restore !